مصرف تقویتی بی ضرر برای اقدام

سلام خواهش میکنم من رو راهنمایی تو این اوضاع نمیتونم دکتر برم من و ۲۳و همسرم ۲۷سال دارن قصد بارداری داشتم همسرم ازمایش داد کمی کم تحرکی داشت ول آزمایش بعدیش هم اینگونه بود که تعداد ۴۰میلیون و تحرک ۶۰درصد و مورفو ۸۵درصد بود ولی ۵ماه باردار نشدم میخواستم شما یه کپسول تقویتی برای خود و همسرم پیشنهاد بدید فرتیل اید رو شنیدم مصرف کنیم اشکالی نداره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

فرتیل اید مکمل خوبیه استفاده کنید و‌همراهش کوکیوتن ۱۰۰ میلی گرمی سه بار در روز