شیاف فرنوژست۲۰۰ در هفته 7 بارداری

سلام خسته نباشید من الان باردارم ۷هفته و پنج روزم هست یک هفته پیش دلم و کمرم ناگهان حالات درد پریودی و نفخ داشتم پیداکردم .و رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود و گفت مشکلی نداره و بخاطر این حالتم به دکترگفتم ده تا شیاف فرنوژست۲۰۰ واژینال نوشت و گفت اگر دردت زیر دلت بود یا بیشتر شد بزار و من از همون اول گذاشتم و بعد از سه روز استفاده خوب شدم .فقط شاید یکی دوبار در روز هنگام ممکنه زیر شکم یه درد خفیف باشه که میگن میخاد لگن باز شه و نمیدونم طبیعی هس یانه؟ یه لحظه و بعد خوب میشه ولی دیگه اون حالت درد اولی را ندارم .حالا سوالم اینه که وقتی ده تا شیافم تموم شد و قطع پروژسترون خطری نداره و باعث سقط نمیشه؟و اصلا نیازی هست که دیگه شیاف را بعد از اون ده تا ادامه بدم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید زیر نظر باشید چون دکتر شما شرایط شمارو بهتر میدونند اگر بعد از قطع مصرف مجدد علائم داشتید به پزشکتون اطلاع بدید تا تصمیم بکیرند در موردتون