رشد قد کودک با دارو

سلام خسته نباشين ببخشيد پسر من يک سال و شش ماهش هست برای واكسن كه بردمش قد و وزن نكردن بخاطر ترس از كرونا ،حالا هم خودم هم اطرافيان حس ميكنيم از نظر قد رشد نداشته بايد چيكار كنم دكتر هم كه نميشه برم تو اين شرايط شما نميتونين دارويی بهم معرفی كنين كه به رشد قدش كمک كنه تا هر وقت اوضاع آروم تر شد ببرمش پيش متخصص

اطلاعات تکمیلی

سن 24سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام مادر عزیز نمیشه بدون بررسی و حتی دانستن قد دارو تجویز کرد، ممکنه اصلا مشکل کوتاهی قد نداشته باشه فرزندتون.