سلام من۱۸سالمه و،تنبلی تخمدان دارم ۴ماه قرص یاز مصرف کردم و بخاطر تحریم چون قرص یاز پیدا نمیشد روکین مصرف کردم میخاستم بدونم جایگزین خوبی بجای قرص یاز هست ۴ماه استراحت دادم و بعد ۴ماه دوباره موهای ™صورتم کلفت و بد شدن و صورتم پر جوش خوب میشه قرص روکین مصرف کنم باز

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله روکین میتونه جیگزین یاز باشه چون در یک دسته دارویی هستند
برای موهای زائد و جوشها هم همزمان از قرص اسپرنولاکتون روزی دو قرص استفاده کنید تا کاهش علائم

تجربه شما

من روکین استفاده کردم صورتم لک زده-مراقب باش-تو بروشورش هم زده که ملاسما میاره-