سلام.من تابستون رفتم اپیلاسیون از اون موقع رو پاهام و زیره زانو پره جوشه دوبار دکتر رفتم که فقط  پماد ضد حساسیت و آنتی هیستامین دادن که اصلا خوب نشدم دلیلیش چی میتونه باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام . بعد لز موبر
لز کرم بعد از اپیلاسیون سینره استفاده کنید

تجربه شما

سلام خسته نباشید خانم دکتر الان اون جوشها تبدیل شده  لکه هایه قرمز و بعضی جاها هم شده لکه هایه سفید و قرمز که پوسته های خشک داره

سلام عزیزم.. من از کاربرا شنیدم که میگن پماد زینک اکسید خوبه.. بعد از اپلاسیون چندین دفعه بزن.. روز بعدشم بزن!