بر گشت ادرار کودک دوساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر، پسرم دو سال و نیمشه، از اول مشکل کلیه داشت، یه بار به خاطر رفلاکس عمل شد و دفعه دوم به خاطر بیضه هاش، بعد بهمن ماه بود که دکترش گفت دوباره  کلیه هاش و بیضه هاش عمل میخواد، تو این شرایط نمیدونم باید چیکار کنم؟ واقعا خیلی نگرانم، میترسم که عفونت ادراری بگیره، لطفا راهنماییم کنید که من چیکار کنم، ببرم آزمایش ادراری که خیالم راحت بشه؟ از کرونا میترسم نمیتونم ببرمش بیرون، هیچ جوری نمیشه کاری کنم؟ آخه خیلی وقته اشتهاش کم شده وبی قراری داره، نمیدونم اینا علائم عفونت ادراری هست، توروخدا جوابم رو بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
با توجه به شرایطی که فرمودید و سابقه پزشکی قبلیشون، لازم است آزمایش ادرار ساده و کشت ادرار و سونوگرافی از کلیه و مجاری ادراری و مثانه پر و خالی انجام بدهند‌.
توصیه میشود جهت ادامه درمان با پزشک جراحشون مشورت کنید.

تجربه شما

سلام ظرف نمونه گیری روبیارید خونه پرکنید ببرید درمانگاه تحویل بوید..خودش ونبرید بیرون