دل درد و معده درد کودک

سلام خسته نباشین ببخشید دختر من دو روز دیگه ایشالله میره تو هفت ماه رفلاکس داره و نفخ معده دو سه روزه علاوه بر حریر بادام سیب زمینی پخته شده و برنج له شده که روش آب خورشت میریزم بخوره البته تا الان دو سه بار بیشتر اینکارو نکردم الان چند روزه بچم خواب نداره شبها میخوابه زود بیدار میشه همش گریه میکنه از درد نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنید با وضعیت کرونا هم نمیتونم دکتر ببرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز قرار نیست یک دفعه همه مواد غذایی رو به فرزندتون بدید باد مرحله به مرحله، و هر ماده غذایی جدید که شروع میکنید با ماده قبلی یک هفته فاصله داشته باشه. قطره کولیف روزی ۱۰ قطره مصرف کنید.