سلام. پسر ۸ ماهه دارم که دائم چشماش و میخارونه و بدنش و صورتش هرازچندگاهی دون دون میشه چند وقت پیش دکتر گفت آلرژی داره و سیتریزین بهش داد امروز یه تیکه سنگک تو دستش بود که میخورد و به صورتش میزد که صورتش پر از قرمزی شد صداشم دائم گرفته است باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، شیرخوار شما آلرژی به پروتیین گاوی دارد. همه محصولات گاوی از رژیم غذایی کودک و مادر درصورتیکه شیردهی توسط مادر انجام می شود، باید حذف شوند . برای راهنمایی بیشتر می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید.