با سلام . من شوهرم زیاد فیلم های رقص زنانی که لباسهای بسیار برهنه بر تن دارن میبیند اما میگوید هیچوقت از رقصیدن خوشش نمی آید و با رقصیدن من هم در مراسمات به شدت مخالف است دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل مغازه خدمات اینترنتی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين دوگانگي و تضاد بايد بررسي شود كه علت ان چيه و تفكر پشت ان چيست با ارامش صحبت كنيد اگر ايشون علاقه مند به رقص هستند در محيط دو نفره نه مراسم ها ميتونيد گاها در خانه اين كار را انجام دهيد  ولي اگر باز هم سعي بر انكار و توجيه داشتن ازشون دليل اين دوگانگي فكر و عمل را جويا شويد و باهم سعي در حل ان بگيريد اگر مخل ارامش و زندگي تان است .
بهتره در صورت ادامه اين رفتارها يا مشاهده رفتارهاي متضاد ديگر با زوج درمانگر سكس تراپ صحبت كنيد .