کاهش وزن و داروی هورمونی

سلام سال نو مبارک. من زن ۲۷ سالمه یه دختر ۵ ساله دارم دچار دی وی تی شدم چند ساله .قد ۱۷۳ وزن ۵۸ میخوام ببینم وزنم باید چند باشه .خیلی لاغرم و بعد از قطع شیر دهی سینه هام کوچیک شدن خیلی.کاهش وزن نداشتم .میشه راهنمایی م کنید .بخاطر بیماریم داروی هورمونی نمی تونم بخورم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام و تبریک سال نو
وزن ایده ال شما بین 65 تا 68 کیلوگرم است و شما دچار کمبود وزن هستید.برای افزایش وزن باید میان وعده ها رو منظم بخورید و سه وعده اصلی را در برنامه داشته باشید