اختلال بلع و بدغذایی کودک

سلام پسر یکسال و نیمی دارم که مبتلا به سندروم تورچ هست ولی خفیف. گفتاردرمان تشخیص اختلال بلع دادن اما بعضی چیزارو مثل دنت برای حتی قورت میده اما غذای مختلف میکس شده رو تو دهنش نگه میداره انقدر تا با آب دهانش سرازیر میشه. وزن تولدش 3کیلو بوده الان 10ونیم کیلو با شیرخشک تغذیه میشه. از نوزادی خس خس سینه و رفلاکس داشت دکتر فقط رانیتیدین داده بهش من از 4ماهگی غذای کمکی شروع کردم و همه چی میدادم

بخدا خیلی درمانده شدم نمیدونم مشکل پسرم چیه فقط عذاب وجدان دارم بابت غذا نخوردنش چون باهاش بد رفتاری میکنم

لباس منو لباس خودش لای گردنش همه رو کثیف میکنه

مثلا گوشت مخصوص خودش میخریم اونم نمیخوره دور میریزم اعصابم خورد میشه خیلی کلافه م توروخدا راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام اولا به زور نباید بدین دوما با گفتار درمانی میشه خوردنش تقویت بشه