نماز قضا بعد از پریودی

سلام. ببخشید من چند وقته قاعدگی هام خیلی خونریزی کمی داره یعنی فقط روز اول و دوم دارم و دیگه کلا ندارم تا مثلا روز پنجم در حد یه قطره و دیگه ندارم.میخواستم ببینم باز هم مثل قبل باید هفت روز کاملو نماز نخونم؟قبلا هر روزش خونریزی داشتم ولی الان قرص مصرف میکنم شده فقط دو روز اول با یه روز در حد یه قطره در روزای آخر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اولاً لازم نیست حتماً هفت روز باشد. مهم این است که کمتر از سه روز و بیشتر از ده روز نباشد. پس اگر بین سه تا ده روز پاک شدید باید غسل کنید یعنی اگر مثلاً در روز چهارم پاک شدید، همان موقع غسل کنید.
دوماً در عادت ماهانه شرط نیست که حتماً خون خارج شود بلکه اگر سه روز پشت سرهم از درون آلوده باشید و خون اصلاً قطع نشود، طبق نظر همهٔ مراجع جز آیت الله زنجانی، خون شما شرط حیض را دارد.

اما اگر خون می‌آید و قطع می‌شود و پاک می‌شوید و دوباره بعد ازچند روز می‌آید بستگی دارد مقلد چه کسی باشید.
در مورد این مسئله، مهم است مرجع شما چه کسی باشد.
ا