سلام

دختر من ۱۵ ماهه است حرف نمیتونه بزنه و راهم نمیتونه بره

اول اینکه آیا عادیه که حرف نمیتونه بزنه و راهم نمیتونه بره؟؟

بعد اینکه عصبی میشه و میزنه در سر خودش

مثلا وقتایی که منظورشو نمیفهمم

دیگر اینکه در گوشیم براش برنامه شعر ریختم و دخترم خیلی وابسته گوشی شده اصلا گوشی هر کس رو میبینه میخواد بگیره ازش

این کارم غلط نیست؟؟

اشیا رو هم پرتاب میکنه وقتی عصبی میشه

اصلا مگه بچه به این کوچیکی باید عصبی بشه؟؟؟

ممنونم از شما❤❤❤

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
روند رشد كودكان متفاوت است و نميشه گفت كه كودك دچار تاخير رشدي است اما محيط محرك ميتواند بسيار تاثير گزار باشد، يعني به جاي اينكه در گوشي موسيقي بگذاريد گوشي را كنار گذاشته و شروع كنيد خودتان برايش بخوانيد و حرفهايي كه ميخواهيد به او بزنيد نيز آهنگين باشد بدون شك وقتي من مادر و من پدر گوشي كمتر دست بگيريم فرزند ماهم اين عادت رفتاري را مي آموزد و اين جزئي از قوانين خانواده شما ميشود و در مكانهاي مختلف نيز از افراد ميخواهيد بطور جدي كه گوشي براي كودك اين گروه سني مناسب نيست لطفا درعوض با او بازي كنيد و نكته بعد اينكه اين جزئي از مراحل بازي كودك است كه پرتاب كند سعي كنيد بازي هايي را طراحي كنيد كه پرتاب كردني باشد مثلا انداختن جوراب هاي گرد شده درون سبد و پيشنهاد ميكنم بازيهاي مرتبط اين گروه سني را پيدا كنيد و از او انتظار كودك ١٥ ماهه را داشته باشيد و هنگام عصبانيت سعي كنيد موقعيت كودك را تغيير دهيد تا لجبازي در او تشديد نشود.