سلام خسته نباشین. ایا حقیقت داره وقتی واژنمو با دستمال خشک میکنیم ممکنه دستمال بره داخل واژن و رحم؟؟

ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر حقیقت ندارد با دستمال سطح خارجی دستگاه تناسلی خود را باید  خشک کنید موفق باشید.

تجربه شما

من تاحالا با هیج پسری رابطه جنسی نداشتم ولی یبار تو زمان پریودیم با لگد یه ضربه خورم ا پشت یبارم یه وسیله سنگین برداشتم در حد 20 کیلو واژنمم یبار خاروندم که مطمئنم دستم داخل نرفته ولی اندازه نوک یه سوزنی خون دیدم ممکنه با این توضیحاتی که دادم بکارتم اسیب دیده باشه تورخدا و لطفا جوابمو بدین