قطع تزریق هورمون رشد

با سلام و وقت بخیر

دختر من ده سالشه و سن استخوانیش یکسال جلوتر از سن خودش هست قدش ۱۲۳بود آزمایشات هم نشان داد که بلوغ داره شروع میشه دکتر غدد براش ۸ ماه آمپول دیفرلین نوشت و تزریق کردیم ۵ سانت قدش بلندتر شد در ادامه هورمون رشد تجویز کردند و سه ماه تزریق کردیم

طی سه ماه قدش فقط ۲ سانت بلند شد

دخترم از تهوع و دل پیچه و سر درد شکایت کرد دکتر دوز دارو رو کم کرد و یکماه آخر باز دوز پایین ادامه دادیم الان هم یک هفته هست که دخترم از تپش قلب و نامنظم زدنش شاکیه به خاطر تعطیلی مطب ها به دکتر دسترسی نداریم و سرخود تصمیم گرفتیم هورمون رشد رو قطع کنیم

سوالم اینه که آیا تپش قلب می‌تونه از عوارض سوماتروپین باشه یا نه؟ و آیا قطع کردنش عوارضی خواهد داشت؟

ببخشید طولانی شد ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، در مورد قطع دارو وعوارض دارو حتما با متخصص غدد فرزندتان باید مشورت کنید.