بی خوابی بعد از سقط

سلام. من از وقتی كه سقط كردم شب ها خوابم نميبره فكرای الكی ميكنم چيكار كنم خوب بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
برای از دست دادن جنین تون متاسفم

متاسفانه عنوان نکردید چه مدت زمانی از این موضوع می گذرد
به هرحال با از دست دادن جنین شما دچار هیجانات متعددی شدید و ممکنه فکر کنید و یا حتی خجالت بکشید برای همه امال و ارزوهای از دست رفته سوگواری کنید و این سوگواری نکردن و احتمالا احساس درک نشدگی ممکنه شمارو آزرده خاطر کرده باشه و کمبود آهن و کم خونی بعد از سقط هم این ماجرا رو پیچیده تر می کنه اگر این بی خوابی ادامه داشت
نیاز به مشاوره تخصصی خواهید داشت تا بتونید این سوگ رو پشت سر بگذارید