سلام من دیابت بارداری دارم و انسولین همراه باغذا ۴ واحد میزنم.سوالم اینه که من قند دوساعته بعد غذام گاهی ۱۳۰ ۱۴۰ ایناست آیا نیازی به تزریق مجدد انسولین دارم؟گاهی اگر برنج بخورم به ۲۰۰ یاکمی بیشتر میرسه که در این صورت چند واحد باید انسولین بزنم؟انسولینم نوررپید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر قند 2 ساعت پس از غذا بیش از 120 باشد به ازا هر 30 میلیگرم بالاتر از 120 باید یک واحد مقدار انسولین NOVORAPID  را افزایش داد . متلا اگر قبل از ناهار 4 واحد انسولین زده اید و قند 2 ساعت پس از ناهارتان 200 است باید مقدار انسولین قبل از ناهار را 2 تا 3 واحد افزایش داد و به 6 یا 7 رساند .