احتمالش هست باردار باشی نفهمی؟

سلام، آیا امکانش هست ۴.۵ماه باردار باشی و متوجه نشی؟در این مدت ۶ بار طبق روتین همیشه پریود شدم که هر بار ۶روز طول کشید و منظم بود.ببخشید اگه سوالم مسخرس ولی کاربزی رو دیدم که میگفت تو بارداری پریود میشده .الانم شرایط ازمایش و بیبی چک ندارم.از لحاظ بدنی هیچ تغییری نداشتم هیچ حال بد تهوع چاقی ....نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر امکان آن نیست متاسفانه به لکه بینی و یا خون ریزی خیلی خفیف ، پریود می گویند و بقیه افراد دچار اشتباه می شوند موفق باشید