ویتاگنوس باید با شکم خالی مصرف شه؟

باسلام و خدا قوت من برا بارداری اقدام میکنم وقرص لوتیروکسین و متفورمین ودوفاستون مصرف میکنم میخواستم از قرص ویتاگنوس هم استفاده کنم اما سوالم اینه این قرص با بقیه تداخل دارویی داره یا نه ممنون میشم پاسخ بدین واینکه آیا قرص ویتاگنوس باید باشکم پر یا خالی مصرف شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر به این شکل نمی توان تجویز دارو کرد زیرا سونوگرافی و آزمایشات شما رویت نشده و شرح حال کاملی از شما نداریم باید تحت نظر پزشک معالج خود دارو مصرف کنید موفق باشید.