تیره شدن لابیا درمان داره؟

من 19سالمه و لبه های بیرونی واژنم تیره رنگ شده چون از ژیلت استفاده میکردم و خیلی چروک شده انقد که افسرده شدم لبه های داخلی هم خیلی بیرونه ی سمت از سمت دیگ بزرگ تره ولی زخیم نیست واژنمم باز کردم که پردمو ببینم یک تیکه گوشت عمودی بین واژنم بود لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام براي بهبود ظاهر لابياي بزرگ ميتوان ازتزريق ژل يا چربي استفاده كرد وبراي لابياهاي كوچك ميتوان ازلابياپلاستي با ليزر بهره برد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد