سلام. نوزادم 4 ماهش وقتی میخوام بخوابونمش فقط گریه میکنه با هزار بدبختی میخوابونمش.شبها هم نصف شب پامیشه جیغ میکش.موقع خواب هم همیشه درگیر گوش و سرش. دوتا از دندوناش در اومده ممکن از دندوناش باش؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای خواب بهتر به این نکات توجه کنید: گرسنه نباشد، پوشک تمیز باشد، دمای اتاق و لباس کودک مناسب باشد، بعد شیردهی بلافاصله نخوابانید و حتما آروغ بگیرید.
کودک هنگام دندان درآوردن بی قراری می کند که طبیعی است که برای خارش لثه ها دندان گیر بدهید.
گاهی بیماری هم باعث گریه و بی قراری می شود مثل شکم درد، گوش درد و... که نیاز به معاینه توسط پزشک دارد.