کم کاری تیروئید در بارداری

سلام من خواهرم هفته ۱۰ بارداری هست حدودا هفته پنجم بارداری ازمایش تیرویید داده تی اس اچ اش ۴ بوده که من شنیدم در بارداری باید زیر ۲و نیم باشه،از طرف دیگه مشکل ان تی پی او هم همیشه داشته و الان حدود ۴۷۶ است،، قبل ازمایش روزی نصف قرص لوتیروکسین میخورده سه روز در هفته فقط  اما الان به دکتر غدد دسترسی نداره تو این وضعیت،، ولی دکتر زنان بهش گفته روزی یک قرص ناشتا بخور فعلا اما خودش نگرانه ک این مقدار زیاد نباشه و پرکار نشه

لطفا راهنمایی کنید با توجه ب این عدد و ان تی پی او ک داره، برای اینکه کنترل بشه تیروییدش چه مقدار لازمه و چجوری قرص لووتیرکسین بخوره ؟ آیا روزانه یک عدد قرص زیاد نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

هر روز نصف قرص 50 صبح ناشتا بخورند و یک ماه بعد  ازمایش را تکرار کنند .