ارتباط کلامی نداشتن با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من و همسرم ۱۰ساله با هم ازدواج کردیم ولی همسرم خیلی کم حرف و خونسرد .ما ارتباط کلامی خوبی با هم نداریم .الان چند وقتیه که من خیلی سر این موضوع با خودم درگیرم و همینطور با ایشون و کلی باهاش جرو بحث و دعوا و قهر کردم..همسرم اخلاقش خوبه ،مهربونه هر چند به زبون نمیاره ولی من به شدت به حرف زدن  و محبت دیدن از طرفش احتیاج دارم .چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ممکنه همسرتون کلامی نتونه ، برای داشتن این مورد یک دفعه اقدام نکنید تمرین کنید مثلا براتون یادداشت بزارن یا پیام بدن و کم کم بتونن مستقیم ابراز محبت بکنن

تجربه شما

منم همینطور