لکه های قهوه ای و احتمال مشکل کبد

سلام شبتون بخیر

من یه دختر مجرد هستم ۲۷ سالمه

قبلا دو سه تا لک قهوه ای روشن رو قفسه سینه و بین شونهام داشتم چند روزی هست متوجه شدم لکه های خیلی بیشتر شدن و دیگه قابل شمارش نیستن روی قفسه سینه شونهام و کمرم و پهلوهام

از چی هست این لکه ها یعنی کبدم مشکل داره؟چیکار کنم رفع بشه؟

چند روزی هست حدودا یک یا دوماه خوراک درستی ندارم میل به خوردن هر غذایی ندارم اشتهام کم شده خیلی در روز دو وعده غذا میخورم اونم خیلی کم ممکنه از این مدل خوردنم و کم خوردنم باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین چیکار کنم تا مثل قبل بشه پوستم صاف صاف

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام بایستی معاینهدشوید
احتمالا دچار قارچ پوستی شدین