سلام من از دیروز بطور مداوم سر گیجه دارم به این صورت که دیروز از صبح خیلی زود سرم بدجور گیج میرفت انگار اتاق و خونه دور سرم می چرخید و اصلا نمیدونستم از تخت خواب بلند بشم همین که بلند میشدم فوری می افتادم حتی نمی تونستم بشینیم سرم بدجور گیج میرفت پرت میشدم تا عصر دیروز همون طور بودم شب رفتم مطب عمومی دکتر گفت چیز خاصی نیست فشارم هم گرفت گفت نرمال و یه قرص داد مال تهوع سرگیجه آخه ظهر دیروز هم استفراغ کردم و همش تهوع و سرگیجه داشتم تا شب.البته امروز هم سرگیجه های کمتری نسبت به دیروز دارم اما ب محض سر گیجه می خورم زمین لطفا راهنماییم کنید حالم خوب نیست نگرانم .مچکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ممکن است یک عفونت ویروسی گوش داخلی پیدا کرده باشید که معمولا خودبخود بر طرف میشود ولی برای اطمینان از عدم وجود علل مهم تر متل بالا رفتن فشار مغز یا فشار داخل چشم و یا تومور مغز یا ...لازم است به یک بیمارستان که متخصص گوش و حلق و بینی و متخصص نورولوزی دارد مراجعه کنید و بر اساس نظر پزشک اورزانس ممکن است نیاز به CT اسکن مغز داشته باشید .