سلام خسته نباشيد نوازد ما از روزی به دنيا اومدن بيش از بيست بار در روز شكمش كار ميكنه و وقتی شير ميخوره آروغ نميزنه و سكسكه مداوم داره آيا طبيعی است يا مشكلی داره آخه در وضعيت مريضی نه دكتری هست و نه ميتونيم بيرون بيرونم ميشه بی زحمت راهنمايی كنيد؟ مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
بلع زیاد هوا همراه با شیر خوردن می تواند باعث سکسکه شود بنابراین شیردهی را با اصول صحیح انجام دهید. اگر با شیشه شیر می دهید هم دقت کنید سوراخ شیشه زیاد گشاد نباشد که همراه با شیر هوا نبلعد. شیردهی با حجم کمتر و وعده های بیشتر باشد. بعد شیردهی سریع نخوابانید و آروغ بگیرید.
نوزادی که شیر مادر میخورد ممکن است بعد هربار شیر خوردن شکم کار کند که طبیعی است.
اگر خوب شیر می خورد و بی قرار نیست به مواردی که گفته شد در شیردهی دقت کنید. اگر خوب شیر نمی خورد توسط پزشک معاینه شود.