همسرم پیش نوازی ندارد چیکار کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2365 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

توروخدا کمکم کنین شاید این حرفام به نظر مسخره بیاد اما من دیگه بریدم

شوهرم اصلا بلد نیست چجوری منو آماده کنه برای نزدیکی ببخشید همون اول میره دخول میکنه اصلا منو تحریک نمیکنه هرچقدرم بهش بگم بازم نهایت یک دقیقه وقت بزاره که تو همین یک دقیقا من هنوز تحریک نمیشم. بعدشم هی سوال میکنه ازم هر کاری میکنه میگه اینجوری خوبه؟ اونجوری خوبه؟ حالمو به هم میزنه یا مثلا وسط کار میگه یادته فلان دفعه چجوری نزدیکی کردیم،همش در بین ده بار لباشو به هم فشار میدم که خفه شه باز یه دقیقه بعد میگه اینجوری خوبه خوشت میاد؟ دلم میخواد همون لحظه بمیره.من خیلی آدم گرم مزاجیم خیلی دوست دارم بعضی وقتا اتفاقی دستش به بدنم میخوره خیلی تحریک میشم.خیلی رابطه هامون دیر به دیر شده همیشه من پا پیش میزارم که ۹۰ درصدشو به یه بهانه ای میپیچونه مخصوصا الان که تا سمتش میرم میگه نه الان کروناست خوب نیست.شوهرم از لحاظ های دیگه بد نیست مهربونه دوستم داره پول تو جیبی میده اعتیاد نداره مطمئنم اما از همین یک لحاظ اصلا بلد نیست با این که من اصلا کم نمیزارم براش.دارم ازش متنفر میشم کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،دوست عزیز باید مدل ارتباط کلامی جنسی  و...در شما و همسرتان بررسی شود،پیشنهاد میکنم وقت مشاوره آنلاین بگیرید،با سکستراپیست تا موضوع بررسی شود،اگر به همین شکل ادامه دهید به طلاق جنسی و عاطفی میرسید

تجربه شما

سلام من مشکل شما را دارم ولی برعکس.