مشورت برای بارداری سوم در سن بالا

سلام خسته نباشید من خانم ۳۵ ساله با وزن ۵۵ و قد۱۵۳ هستم. دو فرزند پسر ۹ و ۵ ساله دارم،که سزارین شدم،قبل از این دو فرزند یک بارداری داشتم که در ماههای آخر پره اکلامسی گرفتم و جنین از دست دادم البته اونموقع زایمانم طبیعی بود‌.

سوالم اینه که با توجه به شرایطم میتونم برای بچه سوم اقدام کنم؟اگر آره چه راهکارهایی دارید  که هم خودم و بچه سلامت و بیخطر باشه.و اینکه بار سوم سزارین مشکلی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باید ازمایشات لازم برای مشاوره قبل از بارداری را انجام دهید و اگر فشار خونتان و ازمایشات نرمال باشد با نظر متخصص زنان می توانید برای بارداری اقدام کنید .