از خانواده شوهرم بیزارم چیکار کنم؟

سلام.۳ ساله باهمیم همسرم یک طلاق توافقی داشته منم بچه اول یک خانواده پولدار خانوادمو راضی کردم به این ازدواج.اعتیاد به گل و سیگارداشت و منم آلوده کرد اما من یک کاری کردم جفتمون ترک کنیم با خانوادش دعوامون شد منو زدن و بهم بی احترامی کردن با این که شوهرم جوابشو خوب داد اما عقده ای شده به دلم که نمیتونم اصلا ببخشمشون.خانوادش بهانه همه دعواهای ما شده به حدی که همو میزنیم شوهرم میگه فراموش کن بزار بیان عذرخواهی اما من نمیتونم خیلی بهم ظلم کردن که حقم نبوده شوهرم میدونه اینارو ولی نمیتونه کاری کنه دردم آروم شه چوب شده تو سرش وقتی کارد به استخونم میرسه فحششون میدم و باشوهرم دعوای بد میکنیم.حتی میخواستم طلاق بگیرم ولی چون عاشقش شوهرمم نمیتونم ازم نخواین ببخشمشون چون نمیتونم ونمیخوام الان یک سال میگذره حتی فراموش نکردم و هنوز دردم تازه است .چیکارکنم نه راه پیش دارم نه راه پس؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
در زمان حال زندگي كنيد .براي كنار آمدن با خاطرات گذشته ببينيد چه چيزهايي به شما لذت ميبخشه وبه شما نيرو ميدهد ،تا با تلخي ها بهتر كنار بياييد ،همان كاررا  انجام دهيد.بخشش را تا تمرين كنيد ،كه هم بخشيدن خود و هم بخشيدن ديگران را شامل ميشود ،دست از سرزنش كردن ،و مقصر دانستن  خانواده همسرتان  برداريد .اگر بخاطر گذشته ميخواهيد همسرتان را عذاب دهيد،فقط با خشم و نفرت خودتان را عذاب ميدهيد ،به خاطر آرامش خودتان او و خانواده اش را ببخشيد .تمام احساسات منفي كه ياد آوري خاطرات را در شما زنده ميكند را بنويسيد ،بدون سانسور تمام احساسات و افكار خودرا بنويسيدو نقاشي كنيد .باپذیرفتن   احساسات و هيجانات مربوط به مسائلي كه پيش آمده خواهيد ديد كه بعد از آن چقدر احساس آرامش ميكنيد .فكر كردن و يادآوري مداوم اين افكار باعث افسردگي و تضعيف روحيه شما ميشود پس به خودتان كمك كنيد و سعي كنيد گذشته را با تمام اتفاقاتي كه افتاده بپذيريد و در زمان حال زندگي كنيد فراموش كردن گذشته و پذيرش آن يعني قبول كنيد كه براي تغيير گذشته كاري از دستتان بر نمی آيد.وقتی کسی را می بخشید ،کسی که بیش از همه از این بخشش سود میبینید خودتان هستید نه دیگری .پیشنهاد میکنم گذشته را با تمام بدی هایش بپذیرید و فقط در حال زندگی کنید و از  زندگی تان لذت ببرید .

🌷🙏🏻 شادو موفق باشید