بابت دروغ های گفته شده همسرم بهم اعتماد نداره

سلام ممنون از شما

چندبار از اول زندگی (5سال)دروغ گفتم یا بهتر بگم پنهان کاری،هردفعه هم حسابی جنجال به پا شد و آبروم رفت،خیلی شرمنده شدم،و بهش گفتم اشتباه کردم

اونم به شدت با این حرفا که"تو هزار بار دروغ گفتی"یا "افتخار میکنم که هيچ وقت بهت دروغ نگفتم"یا "دیگه چه حرفا رو دروغ گفتی؟" و مشابه اینا،منو بیچاره و شرمنده کرده،

همش بدبينه فکر میکنه من اونو جلوی خانوادم خراب کردم یا بدشو میگم....

همش میشه بهت اعتماد ندارم،و تو رفتارش اینو میبینم،مثلا وقتی با تلفن حرف میزنم قشنگ گوش میده!

البته منم مقصر بودم که اینطوری شده😭

چیکار کنم توروخدا؟

همش ته دلم خالیه،فکر میکنم که دیگه به من اعتماد نمی کنه،ولی من واقعا شرمنده شدم و بخش گفتم اشتباه کردم

با این حس شرمندگی چیکار کنم؟

عزت نفس ندارم،آبرومند پیش خودم و همسرم رفته،خورد شدم😔

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميفهمم كه ناراحت هستيد
اينكه قبول داريد اشتباه از شما بوده و درصدد جبران هستيد خيلي اهميت داره
ترميم اعتماد زمان بر هست و لازمه صبوري است در برابر اين حرف هاي هرچقدرم براتون دردناكه سكوت كنيد اگر ايشون حساسه بگذاريد مكالمات را بشنوه يا مدتي با ايشون برويد خانه پدرتون و تلاش كنيد ايشون متوجه تغيير شما بشه
راجب اين شرمندگي صحبت كنيد حتي اينكه ميترسيد اعتماد درست نشود بگذاريد متوجه احساستون بشوند .
و يادتون باشه كه ديگر تحت هيچ شرايطي دست از صداقت برنداريد .