سردی جنسی زن و شوهر چه درمانی دارد؟

سلام ،من ۲۴ سالم هست و شوهرم ۳۸ سال ،تقریبا یک سالی هست که اشتیاقی بهرابطه نداره و اگه بخودش باشه ماهی دوبار رابطه کافیه و این منو اذیت میکنه چه از لحاظ روحی که فکر میکنم جذاب نیستم یا دوستم نداره و چه از لحاظ جنسی ،وحالا خودم هم دارم سرد میشم و دیگه تمایلم کم شده،بنظرتون باید پیش چه پزشکی بریم تا مشکلات جنسیمون رو مطرح کنیم و حل بشه ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
سردی ارتباط جنسی نیازمند زوج درمانی می  باشد . به یک زوج درمانگر مراجعه فرمایید .