سلام خسته نباشید.من سقط داشتم توی ۸ هفته و ۴روز رشدش متوقف شد بلافاصله اومدم آزمایش مربوط به انعقاد خون رو دادم‌و خود ایمنی و مشکلی نداشتم.شوهرمم آزمایش اسپرم داد اونم مشکلی نداشت.مشکل تیروئید هم ندارم.الان خواستم بگم امکان داره یکی از ویتامین های بدنم کمو زیاد بوده باعث رشدش شده.ایا لازمه از تمام ویتامین های بدنم و غلظت خون و پرولاکتین هم ازمایش بدم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل درحال تحصیل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

15 درصد بارداری ها خودبخود سقط میشوند و متاسفانه شما هم یکی از ان 15 درصد بوده اید . احتمال عود کم است ولی اگر این موضوع دو بار یا بیشتر تکرار شود نیاز به بررسی های بیشتر از جمله بررسی کروموزومی زن و شوهر وجود دارد .

بنابراین 3 ماه پس از سقط قبلی می توانید برای بارداری اقدام کنید .خوردن اسید فولیک را فراموش نکنید .