نامنظم خوردن متفورمین

سلام..‌من قرص متفورمین برای تنبلی تخمدان و باردار شدن مصرف میکنم مثلا در طول ماه ۶روز یا ۷روز یادم میره یا نمیخورم دوباره شروع میکنم ...ایا این جور مصرف من باعث میشه من باردار نشم و قرص تاثیری نداشته باشه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

شرایط و وضعیت شما باید بررسی بشه تا ببینیم تا چه حد برای بارداری مشکل دارید نتایج آزمایشات کامل شما لازمه برای بررسی
در کل تخمدان پلی کیستیک دارای عوارض متعددی هست که بعضا لازمه چند درمان همزمان صورت بگیره
متفورمبن تجویز شده رو بدرستی مصرف کنید