آیا ارث به فرزند خوانده میرسه؟

سلام

خسته نباشید. من یه دختر 27 ساله هستم که وقتی نوزاد 9 ماهه بودم خاله و شوهر خاله ام به دلیل بچه دار نشدن منو به عنوان فرزندشون از پدر و مادر با رضایت کامل گرفتن

پدر و مادری که منو بزرگ کردن هر دو دارای خونه و ماشین و.... هستن که هر کدوم جداگانه‌ به نام خودشون هست

حالا سوال من اینه که

منی که فرزند واقعیشون نیستم.ولی منو بزرگ کردن در حال حاضرم با همسرم پیششون دارم زندگی میکنم

خدایی نکرده بعد از فوت هر کدومشون مال و اموالشون چی میشه؟

چه راهی داره که همه ی اموالشون فقط به من برسه

چون خودشون راضی نیستن جز من به کسی برسه

راه حل چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
خیر-فرزندخوانده جزو ورثه محسوب نشده و ارث تنها به وراث قانونی متوفی تعلق می گیرد ، لذا ایشان می توانند در زمان حیات خویش نسبت به انتقال مالکیت ملک و یا اموال خویش با انجام و تنظیم سند صلح عمرا در دفتر اسناد رسمی اقدام و عمل نمایند .
پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را بصورت دقیق تر با وکیل و یا یکی از دفاتر اسناد رسمی در میان بگذارید
موفق باشید