سلام.خسته نباشید.من زمان مجردیم کیست تخمدان داشتم که با مصرف قرص خوب شد و بعد ازدواج و جشنم چون خونریزی شدیدی داشتم پیش دکتر زنان رفتم و گفت کیست نداری و سالمی . الانم پریودام منظمه و مشکلی ندارم و تاحالا اقدان به بارداری نکردم.یعنی امکانش هست من کیست داشته باشم ولی پریودام منظم باشه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله کیستهای کوچک اما تا زمان منظم بودن نگرانی و پیگیری لازم نیست