سلام

ببخشید من دارم برای کنکور ارشد میخونم متاسفانه تنظیم خوابم بهم خورده تا 6 صبح بیدارم بعد خوابم تا ساعت 2 بعدازظهر

میخواستم ببینم دارویی هست که خوابم تنظیم بشه که شبا بخوابم و صبح زود بیدار شم، البته میخوام داروش طوری باشه که فقط برای یه مدت بخورم و خوابم که تنظیم شد دیگه استفاده نکنم و وابستگی نیاره و در طول روز هم سرحال باشم درس بخونم و روی حافظه و توجه تمرکزم تاثیر منفی نذاره

و یه دارو هم برای اینکه قدرت یادگیریم بره بالا که بتونم ساعت مطالعمو بالا ببرم

ممنون تشکر از وقتی که میذارین

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام.  بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا بررسی شوید. معمولا اختلالات خواب یا ریشه روانپزشکی دارد یا ریه یا داخلی یا گوش و حلق و بینی.  اگر اضطراب یا افسردگی دارید به روانپزشک مراجعه کنید. اگر احساس مشکل در ریه و داخلی می کنید به متخصص داخلی مراجعه کنید و اگر مشکل حلق و بینی دارید به متخصص گوش و حلق و بینی. در شهرهای بزرگ کلینیک خواب هم وجود داره که میتونید از آنها کمک بگیرید.