سلام بسیار روحیه خرابی دارم هیچی منو شاد نمیکنه اکثر اوقات زندگیم رو با قهر کردن با شوهرم می گذرانم تو این شرایط سخت کرونا هم نمیشه پیش دکتر رفت ، گاهی فقط گریه میکنم اکثر اوقات با دختر یکسال ام تو خونه تنهام شوهرم صبح میره سر کار و شب میاد از تنهایی بیزارم ولی همیشه تنهام تو رو خدا یه دارویی چیزی که منو یکم آروم و بی خیال کنه بهم بگید خیلی روحیم داغونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
با توجه به گفته هاتون شما دچار افسردگي هستيد و متاسفانه بدون تشخيص نهايي پزشك و تجويز دارو توسط ايشون نميتونيد سرخود دارو مصرف كنيد بايد ميزان افسردگي مشخص شود كه طبق ان دارو با دوز مشخص بدهند .
بهتره بجاي قهر شما و همسرتون بيشتر بر روي مهارت هاي ارتباطي خود كار كنيد و سعي كنيد رابطه تان را صميمي تر كنيد .
در شرايط فعلي بهتره كمي خود را سرگرم كنيد با انجام كارهاي مورد علاقه تان سعي كنيد جو محيط را عوض كنيد موزيك بگذاريد و...
كلينيك روانشناسي افق سلامت خدمات مشاور و روانپزشك انلاين دارند كه ميتونن به صورت انلاين نسخه براتون بنويسند .