کجی ادرار جه علتی داره؟

2606 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من مشکلم رو نمیتونم به کسی بگم و واقعا بابتش اذیتم

مشکلم اینکه ادرارم مستقیم نمیره کج میشه و همیشه پای راستم و کثیف میکنه وبیرون هم نمیتونم سرویس برم

دوم اینکه موقع پریود هم بیشتر طرف راست نوار کثیف میشه و بقیه جاها تمیز میمونن نمیدونم چرا و این باعث میشه نشت کنه به لباس زیرم من ۵ سالم بود بدون اینکه بدونم ومتوجه بشم خودارضایی چیه انجامش میدادم😔😔

تا ۱۷ سالگی ک یجا خوندم و فهمیدم چیه ترکش کردم. سوال سوم اینکه لبه های واژنم یکی بزرگتره و کمی تیره شده تو نت تحقیق کردم فهمیدم همش از خودارضاییه میترسم موقع ازدواج متوجه بشن و بخاطرش به شدت استرس دارم. کاش زودتر متوجه میشدم و زود ترکش میکردم.خواهش میکنم به ۳ تا سوالم جواب بدید و بگید چیکار کنم

خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما باید به پزشک ارولوژیست خانم مراجعه نمایید تا معاینه شده و علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید

تجربه شما

سلام به نظر من برای کجی ادرارتون به پزشک اورولوژیست مراجعه کنید.من میتونم یه اورولوژیست خانم بهتون معرفی کنم که با اطمینان خاطر جوابتون رو بگیرید. دکتر منصوره منصوری.سایت هم دارند.