آیا باردار هستم؟

باسلام و خدا قوت. اولین ماه اقدام برای بارداری. یکی، دو هفته قبل قاعدگیم کمردرد شدید. درد سینه شدید. سردرد. خستگی. گرفتگی عضلات. نسبت به بعضی از چیزها و بوها حساس شدم که خیلی بد بود ۲۹ باید میشدم چون همیشه روی روال اما تا الان که ۴ عید فقط لکه بینی دارم، دلدرد بدی اومده سراغم شبیه پریودی.۱۶ تخمک گذاربم بود که رابطه داشتم و روز قبلش

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
برای همیشه اینو در خاطر نگه دارید: بارداری هیچ خانمی رو نمیشه حدس زد! فقط و فقط آزمایش بارداری مشخص کننده خواهد بود