بی قراری کودک در شب

14 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر من پسرم یکسالشه و گاهی شبا بی قراره بیدار میشه گریه میکنه نه شیر میخواد نه آب دلیلش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اینکه کودک گاهی مواقع بیدار شود و گریه کند و مجدد بخوابد نگران کننده نیست. نیاز نیست به محض اینکه کودک بیدار می شود و گریه کند شما واکنش نشان دهید، زمانی صبر کنید در بسیاری از مواقع خود کودک مجدد می خوابد اگر نخوابید بدون اینکه چراغ را روشن کنید مثلا شکم یا کمر را آهسته ماساژ دهید تا مجدد بخوابد.

تجربه شما

سلام شاید اتاقش گرمه پسر من گاهی از گرما اینجوری میکنه منم اول نمیفهمیدم تا اینکه کم کم متوجه مشکل شدم.