جلوگیری از ترشح شیر از سینه بعد از سقط

باسلام

من در هفته 19 بارداری به علت نقص جنین مجبور به سقط شدم . سقط با داروی مزو صورت گرفت . الان بعد از دو روز سینه هام مخصوصا سینه ی چپم سفت شده و دردناکه و تب کرده . اینا نشان دهنده ی اومدن شیره ؟ و اینکه میشه یه طوری از اومدن شیر جلوگیری کرد مثلا با قرص داستینکس ؟ برای رفع شدن این حالت چیکار کنم ؟ بچه دوم منه سقط شده اصلا نمی خوام شیرم بیاد .

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر دستکاری نکنید و کاری نداشته باشید تا ۳ روز آینده این درد کاهش می یابد می توانید  از قرص مسکن برای کاهش درد نیز  استفاده کنید موفق باشید.