پادرد دخترم ۲ ساله

سلام خسته نباشین دخترم وقتی نشسته و میخواد بلند شه گاهی اوقات خیلی اخ و اوخ میکنه انگار پاهاش درد میکنه من کمکش میکنم و دستشو میگیرم تا بلند شه وقتی هم میشینه جیش کنه همش میگ بریم انگار پاهاش درد میکنه و نمیتونه بشینه ممنون میشم کمکم کنین .از یکسالگی هم کمخونی داشت اهن خارجی دادم بهش با این وضعیت کرونا نمیتونم ببرمش دکتر ممنون میشم یک قطره اهن خوب هم معرفی کنین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سبلام. وقتی کرونا تمام شد نزد متخصص کودکان ببرید تا پادرد را با معاینه و احتمالا آزمایش بررسی کند. معمولا مشکل خاصی نیست و  به تدریج رفع می شود.در خصوص داروی آهن طبق گفته داروسازان و متخصصان تغذیه معمولا ساخت ایران بهتره ولی مزه اش بده. خارجی ها آهنش کمتره و خوشمزه تر هست. این را بطور کلی گفتم. داروسازان در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند.