کنترل خشم در برابر کودکان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 451 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من ۲۴ سالمه و دو دختر دوقلو ۱۱ ماهه دارم جدیدا خیلی زیاد عصبی میشم و نتیجش اینه که بچه هارو میزنم دست خودم نیست نمیتونم خودمو کنترل کنم. اگر کار اشتباهی بکنن میزنمشون چطور خودمو کنترل کنم. خیلی خستم دو روز پیش با همسرم بحثمون شد جلوی بچه ها منو زد اونا هم ترسیده بودن نگاه میکردن و گریه ..بعد از اون بیشتر عصبی شدم اگر بچه ها با دستشون بزنن به صورتم یا موهامو بکشن حرکت پدرشون میاد در ذهنم و منم میزنمشون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
بهتر است شما كنترل خشم را ياد بگيرید، بچه ها رو نزنید اصلا چون هيچ گناهي ندارند.
فكر كنم اگر كمك از خانواده خودتون يا خانواده همسر بگيريد راحت تر بشید.
فشار زياد روی شما باعث اين حالت شده.
با همسر شفاف و آرام صحبت كنید و از شدت فشار ي كه روتون هست بگید.
مؤفق باشید.

تجربه شما

عزیزم حتما از مشاوره حضوری کمک بگیری بهتر نیست؟میدونی بچه ها رفتار پدر مادرشون رو تقلید میکنن.اگه پسره دوحالت داره یا مثل پدرش با شما و سایر زنها دراینده رفتار میکنه یا به دلیل اینکه مبخوان مثلشون نباشن دچار ضعف میشن اگه دختر باشن سرخورده و یا ضد مرد بار میان، جدا از اینکه کتک خودن ها توی ناخودآگاهشون میمونه و تا اخر عمر باش دست و پنجه نرم میکنن. یعنی درمورد اینچیزها بیشتر مطالعه کنید و از تاثیر این موارد وحشت میکنید واقعا ضمنا شمادلشکسته و یه طوری قربانی هم هستید، چطور با تحمل میتونید حلش کنید؟؟اصلا نا دیده نگیرید و اگه خودتون و سلامت بچه هاتون براتون مهمه حتما حتما باید کمک بگیرید .، اصلا خود کردی که روی زنی دست بلند میکنه چه تجربه ای داشته که اینکارو میکنه و مشکلشون چیه؟؟فرهنگ ما همیشه عادت به نادیده گرفتن این مشکلات داره،ودم فرزند همچین خونواده ای هستم و نمیخوام اینجا بگم که چندیون و چندساله دچار افسردگی مزمن و انواع مشکلاتم که هنوزم نمیتونم درست حلشون کنم. میخواید این اینده شما و یا بچه هاتون باشه؟روابط غلط  ازدواج های نا موفق کمبود های عاطفی و روحی همه اینها در کمین شماست...خیلی خوبه که دنبال کمک هستید شما خیلی مهربون و قوی هستید و زخم دیده هستید حتما هر کاری که لازمه اول برای خودتون و بعد برای بچه ها انجام بدید