تردید برای منتظر ماندن یک خواستگار

سلام ،خسته نباشین.من یه مدتی با یه پسری به قصد ازدواج در مراحل اولیه آشنایی بودم که خانواده ام هم کامل میدونستن.ما همو از نزدیک ندیدیم.فقط با شخصیت ها میخواستیم آشنا بشویم که من متوجه شدم یه دروغی درباره گذشته اش به من گفته،منم ردش کردم کلا،ولی دوباره اومد و همه چیو خودش از اول زندگیش برام گفت،منم خواستم یه فرصت دوباره به آدمی بدم که از گذشته اش پشیمونه و میخواد جبران کنه و گفتم باید خودشو ثابت کنه که آدم لایقیه،گفتم دیگه باهاتون حرف نمیزنم تا رسمی نیومدین،اون هم خودش همینو گفت که با خانواده بیان و تا اون موقع دیگه حرفی نباشه بینمون.گفت خیلی پشیمونه و نمیخواد منو از دست بده،ولی تقریبا یک سال دیگه با خانواده اش میان برای خواستگاری تا درسش نسبتا تموم شده باشه. من حرفامو بهش زدم دیگه از اینجا به بعد بستگی به اون آقا داره که چیکار میتونه بکنه برای اثبات خودش. بنظرتون چقدر امید میتونم داشته باشم به همچین آدمی؟ممکنه اصلا بیاد خواستگاری؟

یه دنیا ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجوی پزشکی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
شما با فردی در ارتباط بودید که خانواده ها هم درجریان بودند ولی هیچگاه از نزدیک ایشون رو ندیدی؟؟؟؟؟
بعد متوجه یه دروغی شدی و خواستی فرصت بدی و به ایشون گفتی هیچ حرفی نباشه تا بیاد خواستگاری؟؟؟
عزیز دلم چرا خودت رو به درودیوار میزنی؟
داری چیکار می کنی؟
قراره تو یکسال بمونی منتظر تا ببینی این اقا میاد خواستگاری یا نه؟
اونوقت بدون ارتباط چطور میفهمیی که ایا شما مناسب هم هستید یا نه؟
بهت توصیه می کنم در همین مرحله به یک مشاور ازدواج مراجعه کنید و مشاوره بگیرید و تست های لازم و سوالات لازم رو جواب بدید اگر ایشون صلاح دید با هم برای شناخت بیشتر ارتباط حضوری داشته باشید و اگر مناسب هم نبودید با هم خداحافظی کنید و خودتون رو یکسال معطل نگاه ندارید