با شوهر بی مسئولیت چطور رفتار کنم؟

سلام.

من یک سال که زندگی مشترکمو شروع کردم.

شوهرم کاری نیست و نیازامو برطرف نمیکنه.

وقتی ازش مواد غذایی میخوام نمیاره و قهر میکنه.

وقتی مشکلی برام پیش میاد پشتمو خالی میکنه و حتی تو مصیبتها هم تنهام میزاره و باهام حرف نمیزنه تا چند روز.

دوران نامزدی بهم دروغ میگفت.

خیلی بددهن و زود عصبی میشه.

سر کوچکترین مسئله که پیش میاد به همه بد و بی راه میگه و همش فوش میده و داد میزنه.

از خونوادش حساب میبره و بدون اجازه اونا هیچ کاری انجام نمیده.

بارها بدون من با خونوادش رفتن بیرون تفریح.

از وقتی باهاش نامزد کردم ذهنمو مشغول مشکلات کرده طوری که موهام سفید شده.

بنظر شما من خیلی سخت گیرم یا واقعا زندگیم مشکل داره؟

چند بار که بیرون تو ماشین بودیم تحریک شده بود و وقتی ازش پرسیدم میگفت دستشویی داره و واسه همین اینجوری شده.

بنظر شما حرفش راسته یا نه؟

آیا ممکنه مشکلاتم برطرف بشه؟

لطفا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
مشكلات حل ميشوند اگر دو طرف خواهان حل و تغيير باشند .متاسفانه رفتارهاي همسرتون كمي غير نرمال براي زندگي مشترك است فحاشي ،دروغ گويي و ...همه باعث شكستن حرمت ها و بي اعتملدي ميشود
مسائلي كه مطرح كرديد موضوعات جدي هستند كه نياز به بررسي داره كه بفهميد علت اين رفتارها و برخوردها چيست .
لازمه كه حتما با مشاوره خانواده حضوري صحبت كنيد .