جوش صورت به دلیل تنبلی تخمدان

با سلام. من به علت نامنظمی هورمون، کیست نابوتین و تنبلی تخمدان روی گونه هام جوش های قرمز میزنه و به مرور جاشون قهوه ای میشه واسه جای جوشها چیکار کنم مدت زیادی گذشته ولی هروز بدتر میشه چه دارو یا محلول و کرمی استفاده کنم. وقتایی که پریود نمیشم تموم گونه ام پرجوش میشه ولی به محض مصرف قرص پروژسترون برطرف میشن واسه اینکه جلوگیری بشه از این مسئله چیکار کنم با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام برای مشکل تخمدان بایستی به همکاران زنان مراجعه کنید تا مشکل تخدان حل نشه جوش خواهید زد
فعلا روزی دو بار با صابون کلیندا مایسین صورت را بشویید