ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
ببین اول با خوده عدس یه مقدار بلغور ریز یا جو پرک بریز بپزه بعدش که پیازداغ درست کردی یه سیبزمینی هم پوست بگیر بریز بعد که پخت لهش کن کاملا لعاب دار میشه
یکم باید بهش زمان بدی ولی من یدونه سیب زمینی و یه دونه هویج میریزم توش بعد که خوب پخت درش میارم له میکنم دوباره میریزم توش. خیلی خوب میشه.هم طعمش هم لعابش
ببین اول با خوده عدس یه مقدار بلغور ریز یا جو پرک بریز بپزه بعدش که پیازداغ درست کردی یه سیبزمینی هم ...
درسته عزیزم اینم یه روششه،من اول عدسی رو میزارم با سیب زمینی بپزه بعد پیازداغ آماده میکنم سیب زمینیا که پخت میکوبم داخل پیازداغ بعد میریزم داخل عدسی اگه ببینم جا نمیوفته مقدار عدسیو زیاد میکنم الان یه قاشق آردو تفت دادم ریختم داخلش نگاه کردم دیدم داره کم کم ما میوفته یه مقدارگازشو کم کردم
برای عدسی لعابدار حتما باید عدسی خیس شده باشه زمان پختم باید کمتر از ۴ ساعت نباشه من خودم شب میزارم تا صبح بپزه بعد پخت عدس باید آبش خیلی کم باشه یدونه پیاز رو سرخ میکنم نمک زردچوبه میزنم با ی قاشق آرد و ی قاشق پونه میریزم توی عدسی و با گوشکوب خیلی کم عدسی رو میکوبم نیم ساعت بعد آماده میشه فقط باید حواست باشه نیم ساعت آخر ته نگیره با پونه خشک میخوریم هم نفخش رو میگیره هم انرژیش چند برابر میشه
فقط بعد پیاز سرخ کردن ربم اضافه میکنم و تفت میدن بعد بهش عدس اضافه میکنم خیلی خوشمزه میشه البته بازم سلیقه ایه شاید کسی با رب خوشش نیاد اما بنظر منکه عالیه. بدون رب بی مزست عدسی