2777
2789
عنوان

متاهلا ،نصیحت کنید مجردا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 34 پست
نمیدونم واقعا . شاید برات پیش نیونده ببینی .  حتی من آدمهایی میشناسم هیچ تلاشی برای به دست آو ...

عجیبه تو این دوره زمونه این حرفا! ی مورد اینجوری دیدی دو مورد اینجوری دیدی 100000تا مورد هست طرف دذس خونده تلاش کرده رسیده به ی شغلی

1000000تا مورد هست طرف معاشرت کرده یا تنقیق کرده فهمیده یارو معتاده دست بزن داره قبلا زن داشته خسیسه دخترباز بوده و...

مثل این میمونه ک بگی چون ما شانس نداشتیم بابامون پولدار شه پس هیچوقت نمیتونیم پولدار شیم 

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
بچها ازدولج در چه سنی بنظرتون درسته اگر به عقب برگردید؟؟

من اگر به عقب برگردم بین سن ۲۰-۲۵ ازدواج میکردم 

تا سی سالگی به بهانه درس و... ازدواج نکردم اما الان که ازدواج کردم میگم کاش زودتر بود

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نصیحت اصلی اینه که اگر پدر و مادر طرف مقابل مخالف بودن ب هیچ عنوان اصرار به ازدواج نکنید 

اگر بابای خودتون مخالف بود به هیچ عنوان با اصرار رضایت پدر رو نگیرید 

تو محردی مشاوره برید و مشکلات اخلاقی خودتون رو برطرف کنید چون تو زندگی مشترک حسابی زمین‌گیر میکنه.

۱۰۰ در ۱۰۰ عشقتون رو نشون ندید

2803
من اگر به عقب برگردم بین سن ۲۰-۲۵ ازدواج میکردم  تا سی سالگی به بهانه درس و... ازدواج نکردم ام ...

درسته

من و فرزندم👩‍👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺