2777
2789
عنوان

شوهری ک ازم حمایت نمیکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 93 پست
مثلا شما تو شرایط من بودید همچین حرفی بهتون میزدن چیکار میکردین من اصلا بلد نیستم هیچی

پدرشوهرم گفت شوهرت تنهابیادشماهابرای چی میاین

گفتم دلم برات تنگ میشه من میام وگرنه که شوهرم اصلادوست ندارن بیان وبچه هاروبه زورمیارم اینجا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اره گلم ۲۳ سالم هست فقط💔 من با خوشحالی ازدواج کردم ک ی حامی داشته باشم و پشتم بهش گرم باشه ولی حیف ...

ببین عزیزم شوهرت میگی پیش پدرش کار می‌کنه چون کار از پدرشه اون نمی تونه پشت تو رو بگیره چون ممکنه پدرش ازش ناراحت بشه که چرا پشت زنتو میگیری و لج کنه در نهایت از کار بی کار بشه. انتظار از شوهرت نداشته باش. اگه مستقل بود مطمئن باش پشتت رو‌میگرفت.

اگه میگه چیزی نگفته از شرمندگیشه چون نمیتونه ازت حمایت کنه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرشوهرم گفت شوهرت تنهابیادشماهابرای چی میاین گفتم دلم برات تنگ میشه من میام وگرنه که شوهرم ا ...

وای از صدتا بمب اتم بدتر تخریبش کردی😂😂

توروخدا این حرفا چطور یهویی میاد تو ذهنت

من ی ماهم بشینم فکر کنم همچین حرفیو بلد نمیشم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
2803
وای از صدتا بمب اتم بدتر تخریبش کردی😂😂 توروخدا این حرفا چطور یهویی میاد تو ذهنت من ی ماهم بشینم ...

من سن بالاازدواج کردم

هم درس خوندم هم سرکاررفتم۱۰۰۰جورآدم دیدم خوب مجبورمیشی ویادمیگیری

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ببین عزیزم شوهرت میگی پیش پدرش کار می‌کنه چون کار از پدرشه اون نمی تونه پشت تو رو بگیره چون ممکنه پد ...

نمیدونم شاید دلیلش این باشه ، اره از پدرش میترسه وگرنه ، تو زندگی ناراحتم نمیکنه ، هرچی بگم میخره هرکار گفتم نه نگفته

ولی پیش خانوادش منو نادیده میگیره

کا ش مستقل بودیم💔

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره گلم ۲۳ سالم هست فقط💔 من با خوشحالی ازدواج کردم ک ی حامی داشته باشم و پشتم بهش گرم باشه ولی حیف ...

از دست شوهرت ناراحت نباش اونم حتما خودشم حرص میخوره اما چون کدورتی نشه حرفی نمیزنه به مرور بهتر میشه 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
من سن بالاازدواج کردم هم درس خوندم هم سرکاررفتم۱۰۰۰جورآدم دیدم خوب مجبورمیشی ویادمیگیری

باسیاست بایدپیش بری

برای همین میگم همسرت روفقط بگوتودفاع نمیکنی حق پس دفاع ازاوناروهم نداری

خودم ازپس خودم بایدبربیام

من۱نفر

اونا۱خانواده

2804
من سن بالاازدواج کردم هم درس خوندم هم سرکاررفتم۱۰۰۰جورآدم دیدم خوب مجبورمیشی ویادمیگیری

چقدر خوشم میاد از خانومای تحصیل کرده و مستقلی مث شما❤️

انشالا یاد بگیرم منم

به نظر من خودت محترمانه جواب بده مثلا بگو منم از خدامه تنها باشم ولی مگه اینا بدون من جایی میرن باور کنین گاهی میگم تو رو خدا با هم برین بیرون من یه نفسی بکشم آقام میگه خودت هم بیا، حالا اسم همسرت رو بیار مثلا حمید میگه خودت هم بیا وقتی اینو بگو که همسرت نباشه، در مورد بحث دومی هم بگو خودش که این نظر رو نداره مدام میگه اگه تو نبودی من نمی دونم چکار باید می کردم، اینا رو یه وقت که تنهایی باهاشون بگو 

باسیاست بایدپیش بری برای همین میگم همسرت روفقط بگوتودفاع نمیکنی حق پس دفاع ازاوناروهم نداری خود ...

اره جالبش اینجاست من هم جواب پدرشو بد بدم یا مثلا بیام پشتشون ی عالمه حرف بزنم یا خط و نشون بکشم ، بازم نمیگه چرا ب پدرم اینطوری گفتی یا چرا داری حرفشونو میزنی

کلا خنثی هستش

نمیدونم شاید دلیلش این باشه ، اره از پدرش میترسه وگرنه ، تو زندگی ناراحتم نمیکنه ، هرچی بگم میخره هر ...

مطمئن باش از همینه که کارش به اونا بستگی داره. انشالله مستقل بشین به زودی توکلت به خدا باشه. خدا بخواد همه چیو درست می‌کنه. انقد خدا بهتون بده که نتونی جمع کنی. تنت سلامت 💚. 

2805
چقدر خوشم میاد از خانومای تحصیل کرده و مستقلی مث شما❤️ انشالا یاد بگیرم منم

ازدواج کردم ازکاراومدم بیرون

گفتی۲۳سالته؟!

ازمن نصیحت به تو

برودرس بخون

سخته ولی عالیه

دنیات متحول میشه

خواهرم۳۶سالگی رفت دانشگاه

بچه هاش۱۸و۱۲بودن

الان دکترامیخونه

مطمئن باش از همینه که کارش به اونا بستگی داره. انشالله مستقل بشین به زودی توکلت به خدا باشه. خدا بخو ...

خیلی ممنون عزیزدلم ، خدا ب انداره قلب بزرگ و مهربونت بهت بده، حالمو خوب کردی❤️

2801