2777
2789
کاش مشکل زندگیم این بود کاش مستاجر بودم اما پول مردم در میون نبود 

اخه من  فقط یکیشو گفتم گلم . مام بخاطر حماقت  شوهرم داریم   قسط یکیو میدیم ک ربطی ب ما نداشتو شوهرم ضامن شد 💔 میفهمم سخته 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااین وضعی که برا مردم درست کردن که دیگه نمیشه پولی کنار گذاشت برای همچین مواقعی

خدا خودش براتون سببه خیر بسازه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خیلی سخته از خدا میخوام واسه هیچ کسی پیش نیاد این شب و روز من 

فدا سرت دختر زندگی همینه دیگه همه روزا که با شادی نمیکذرن ولی خب هیچ غمی هم تا ابد موندگار نیست 💚

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
 اخه من  فقط یکیشو گفتم گلم . مام بخاطر حماقت  شوهرم داریم   قسط یکیو میدیم ک ...

کاش قسطی بود اینا میگن شما واسطه شدید باید پول مارو بدید ۴ میلیارد خیلیه کاش خونه ام تو رهن بانک نبود ۲ میلیارد میفروختم حداقل 

فدا سرت دختر زندگی همینه دیگه همه روزا که با شادی نمیکذرن ولی خب هیچ غمی هم تا ابد موندگار نیست 💚

نمیدونم اما دوست دارم بخوابم چند سال بعد بیدار شم این داستان تموم شده باشه 

به قول قدیمی‌ها یه نه بگو نه ماه سردل نکش. چرا راحت ضامن میشین. تا به کسی صددرصد اطمینان ندارین یا پول کافی نداریم ضامن نشین

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

نه بخدا اما همسرم کارمند بانکه پای همکاراش وسطه

تو یه تاپیک دیگه یه نفر پرسید آیا با کارمندی بانک میشه میلیاردر شد. باید بیاد اینجا جواب بگیره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

نه بخدا اما همسرم کارمند بانکه پای همکاراش وسطه

درست میشه 

سخته ولی قطعا درست میشه

واست دعا میکنم حالتون زودتر خوب یشه  

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید... نامرد نامردم اگر مردان شما هستید...ترجیح میبخشم از این پس بی کتابی را.... وقتی که انسان های با قران شما هستید...بوسید باید خاک پاهای شغادان را...امروز وقتی رستم دستان شما هستید...بر زخم های پیکر فرخندگان سوگند...بادرد میمیرم اگر درمان شما هستید...از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود...تا بندگان برحق یزدان شما هستید...از خوک ها هم بعد از این حیرت نباید کرد....دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید...بچه خودتم بود اعدام میکردی؟
تو یه تاپیک دیگه یه نفر پرسید آیا با کارمندی بانک میشه میلیاردر شد. باید بیاد اینجا جواب بگیره

بانک بد نیست اما کسی هایی ک همسرم واسطه شده براشون همکاراشن اگه سرکارش‌هم‌نره‌خونه امون هم‌میبرن‌چون رهن بانکه موندیم نه راه پیش داریم نه راه پس 

درست میشه  سخته ولی قطعا درست میشه واست دعا میکنم حالتون زودتر خوب یشه    

مرسی واقعا دعا کن خیلیم دعا کن خدارو چ دیدی شاید ب این زودی ها اومدن نوشتم ک حل شد خدا کنه کار همه درست شه خیلی دعا کن برام